Goga și Abrudan, înaintea barajului cu Hermannstadt: „Pentru astfel de meciuri ne-am apucat de fotbal”

Doii dintre jucătorii de bază ai Universității Cluj, Dorin Goga și Octavian Abrudan, care au dus clubul de pe maidanele ligii a patra până în eșalonul secund, au prefațat partida din barajul de promovare în Liga 1 cu FC Hermannstadt, într-o conferință de presă desfășurată vineri.

„Ne-am apucat de fotbal pentru astfel de meciuri, cu miză, cu stadionul plin. E clar că trebuie să jucăm, să arătăm bine și cred că putem să obținem rezultatul pe care ni-l dorim cu toții. Am mare încredere în colegii mei. Factorul psihic e important, dar i-am văzut liniștiți pe cei tineri, am vorbit cu ei. Nu cred că vor fi probleme, iar la ora startului toată lumea va fi concentrată pe ceea ce are de făcut pe teren.

Teoretic, Hermannstadt are un alt ritm, dar noi în meciurile grele, poate cu excepția celui împotriva Petrolului, am arătat bine. Nu mai spun de cele din cupă, cu echipele din Liga 1 (Dinamo București, Astra Giurgiu, n.n). Pentru un fotbalist cireașa de pe tort este să evolueze în fața unui stadion plin, să joace acasă cu niște suporteri minunați, care te încurajează pe toată durata meciului. Pentru mine este extraordinar. Drumul până aici a fost foarte interesant, an de an a adus ceva inedit, ce nu trăisem până acum în fotbal”, a susținut Goga.

De cealaltă parte, Abrudan a declarat că echipa este foarte concentrată la miza partidei.

„Mă bucur că, după ce am pornit din Liga a IV-a, avem ocazia într-un timp atât de scurt să ajungem în Liga I. Suntem la două meciuri de îndeplinirea obiectivului pe care l-am avut încă de când am venit la Universitatea. Băieții sunt montați, concentrați, pregătiți pentru această“dublă”. Dacă sunt momente în care putem să le dăm sfaturi celor tineri, bineînțeles că o vom face, dar important e să ne ajutăm foarte mult pe teren.

Se știe că suporterii noștri ne susțin oriunde am juca, în număr mare, este ceva diferit, deosebit, față de ceea ce se întâmplă în țară. Vreau să le mulțumesc, pe această cale, pentru modul în care se mobilizează mereu, pentru că sunt și ei conștienți că ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivul. Tradiția e, fără îndoială, de partea noastră la acest baraj. Sibiul a avut multe meciuri de Liga 1, dar nu și atâtea rezultate pozitive. Poate contează că noi stăm mai bine la acest capitol, că suntem mai obișnuiți cu victoriile decât ei, chiar dacă am jucat în liga secundă, unde, într-adevăr, este un alt nivel. Sper să ne ajute și psihicul și să facem un prim pas spre promovare”, a precizat și fundașul Clujului.

Biletele sunt disponibile online, dar le găsiți și la standul clubului din Iulius Mall (zilnic: 10:00-22:00), la BTArena (sâmbătă: 10:00-16:00) și la casele de bilete de la Cluj Arena (sâmbătă: 14:00-20:30, duminică: începând cu ora 11:00). Abonamentele pentru sezonul competițional 2018-2019 sunt valabile și la acest meci!

Returul meciului de baraj va avea loc miercuri, 12 iunie, la Sibiu.

Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean

Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *