„U” Olimpia Cluj, campioană a României pentru a 9-a oară consecutiv! FOTO

„U” Olimpia Cluj a ridicat pentru a noua oară consecutiv trofeul de campioană a României la fotbal feminin, după victoria obținută duminica, 9 iunie, cu Heniu Prundu Bârgăului, scor 6-0, în ultima etapă a play-off-ului disputată în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Jucătoarea de la „U” Olimpia Cluj, Cristina Carp, a primit trofeul de golgheter al sezonului 2018-2019, cu 28 de goluri înscrise.

La final, „olimpicele” au primit medaliile și trofeul de campioană din partea reprezentantului federației, Felix Grigore și au declansat fiesta pe teren, cu șampanie și hora campioanelor.

VIDEO

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *