Cine pleacă de la ”U”? Irimieș e primul. Constantea mai rămâne?

Spectrul ratării promovării după înfrângerea cu 0-2 în fața Sibiului a produs supărare mare la nivelul conducerii. Pentru cine nu știe, de treburile administrative se ocupă la nivel de conducere Radu Constantea (consilier local PNL (provenit din aripa PDL), omul lui Boc la ”U”) și Cosmin Irimieș (actual prorector al UBB, fost director UBB, fost director în Ministerul Educației, fost ziarist, vine din zona PDL/Boc) iar de managementul sportiv se ocupă fostul mare jucător, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Primul care pleacă de la U Cluj chiar dacă echipa ar promova e vicepreședintele, prorector UBB, Cosmin Irimieș, el merge la o bursă academică în SUA. Irimieș va pleca cu familia în State timp de cinci luni.

Cosmin Irimieș, vicepreședinte administrativ U Cluj

Se așteaptă și o decizie a președintelui clubului Radu Constantea, poate chiar înainte de meciul retur, după consultările de astăzi cu primarul Emil Boc.

Vom reveni.

sportulclujean

Learn More →

6 thoughts on “Cine pleacă de la ”U”? Irimieș e primul. Constantea mai rămâne?

 1. Zaharina iunie 10, 2019 at 7:20 pm

  cine plm scrie la fituica asta? n-ai nici o treaba ba, ziarist de kkt!!! racasan ii din SB, ii prin anturaju lui U de vreo 5 ani, si tu spui ca e sufletist????? sunt alti oameni mult mai sufletisti in clubul ala care nu ies in fata ca racasan!!! racasan organizator de competitii?????????? va faceti de rusine! ii omul care tunde gazonu la clujana!!!!!!!!! praf de pusca sunteti!!!

  Răspunde
  1. sportulclujean iunie 10, 2019 at 7:36 pm

   f bun Răcășan, om fain. S-a scris că poate…nu că pleacă sută la sută.

   Răspunde
 2. Cazul "U" Cluj. Cine este președintele care a ratat promovarea | Sportul Clujean iunie 15, 2019 at 6:21 am

  […] așa cum am scris în exclusivitate, vicele Cosmin Irimieș pleacă cu bursă de studii cinci luni în […]

  Răspunde
 3. Reunire la "U". Schimbări în lot și conducere | Sportul Clujean iunie 25, 2019 at 12:52 pm

  […] administrativă, adică președintele Radu Constantea (om de afaceri, consilier local PNL) și vicepreședintele Cosmin Irimieș (profesor universitar). Așa cum am anunțat în exclusivitate, Irimieș va pleca la […]

  Răspunde
 4. VOTEAZĂ - Vreți ca Radu Constantea să mai ocupe funcția de președinte la "U" Cluj? - iulie 2, 2019 at 5:22 am

  […] La nivelul conducerii administrative, cea mai înaltă funcție e ocupată, deocamdată, de consilierul local PNL Radu Constantea, om loial primarului Emil Boc, dar numărul 2 în organigramă este vicepreședintele Cosmin Irimieș, prorector al Universității Babeș-Bolyai, cel care va părăsi formația pentru o bursă academică în Statele Unite ale Americii, așa cum Sportul Clujean anunța în exclusivitate. […]

  Răspunde
 5. ”U” descompletată. A plecat și vicepreședintele Irimieș - septembrie 13, 2019 at 4:52 am

  […] Sportul Clujean a fost anunțat în exclusivitatea încă din 10 iunie că Irimieș pleacă să pred… […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *