Cine pleacă de la ”U”? Irimieș e primul. Constantea mai rămâne?

Spectrul ratării promovării după înfrângerea cu 0-2 în fața Sibiului a produs supărare mare la nivelul conducerii. Pentru cine nu știe, de treburile administrative se ocupă la nivel de conducere Radu Constantea (consilier local PNL (provenit din aripa PDL), omul lui Boc la ”U”) și Cosmin Irimieș (actual prorector al UBB, fost director UBB, fost director în Ministerul Educației, fost ziarist, vine din zona PDL/Boc) iar de managementul sportiv se ocupă fostul mare jucător, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Primul care pleacă de la U Cluj chiar dacă echipa ar promova e vicepreședintele, prorector UBB, Cosmin Irimieș, el merge la o bursă academică în SUA. Irimieș va pleca cu familia în State timp de cinci luni.

Cosmin Irimieș, vicepreședinte administrativ U Cluj

Se așteaptă și o decizie a președintelui clubului Radu Constantea, poate chiar înainte de meciul retur, după consultările de astăzi cu primarul Emil Boc.

Vom reveni.

Written by 

6 thoughts on “Cine pleacă de la ”U”? Irimieș e primul. Constantea mai rămâne?

  1. cine plm scrie la fituica asta? n-ai nici o treaba ba, ziarist de kkt!!! racasan ii din SB, ii prin anturaju lui U de vreo 5 ani, si tu spui ca e sufletist????? sunt alti oameni mult mai sufletisti in clubul ala care nu ies in fata ca racasan!!! racasan organizator de competitii?????????? va faceti de rusine! ii omul care tunde gazonu la clujana!!!!!!!!! praf de pusca sunteti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *