Cea mai mare voleibalistă română, Cristina Pîrv, ambasador Volei2Give

Cristina Pîrv, probabil cea mai mare jucătoare de volei româncă din toate timpurile, multiplă campioană sau cîștigătoare de cupe în România, Franța, Italia sau Brazilia, a onorat în calitate de ambasador, cea de a de-a IX-a editii a turneului caritabil de volei mixt pentru amatori, V2G.

La turneul de la Cluj-Napoca s-au inscris 23 de echipe, venite din Botosani, Bucuresti, Busteni, Cluj-Napoca, Dej, Oradea, Turda si Zalau. Competitia a fost impartita si in acest an in Turneul V2G pentru avansati si Turneul V2G pentru incepatori si s-a desfasurat in salile de sport de la „Scoala Gimnaziala Constantin Brancusi”, „Scoala Generala nr. 15 – Onisifor Ghibu”, „Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca” si “Colegiul Tehnic Cluj-Napoca”.

Rezultatele sportive ale celei de-a IX-a editii sunt:

V2G Avansati

Locul 1 – VRCteam – Botosani

Locul 2 – Tulip – Cluj-Napoca

Locul 3 – Smurf Team – Dej (prima participare la Volei2Give)

V2G Incepatori –

Locul 1 – Monday Volley Team – Zalau

Locul 2 – Subcarpati – Busteni

Locul 3 – Volei Grup Zalau – Zalau

Mentiuni speciale  pentru cele 2 echipe de juniori, bobocii Volei2Give, de la Palatul Copiilor si Pro Volei Junior, care au jucat cu daruire si ne-au aratat ca viitorul voleiului romanesc suna bine.

Cel mai bun ridicator al turneului a fost Bianca Cenan de la echipa Tulip, Cel mai bun atacant – Andrei Brustur, echipa Tulip, cel mai bun centru – George Ciobanu de la echipa VRCteam iar MVP-ul turneului a fost Razvan Bacila, de la echipa Tulip.

Organizatorii s-au gandit si in acest an sa recompenseze participarea voleibalistilor cu premii surpriza, astfel ca au fost impartite premii pentru Cel mai energic jucator – Vadim Cojuhari, Cei mai faini adidasi – Marian Pîrlea, Cele mai frumoase tricouri – 6Packers, Miss VOLEI2GIVE – Ana Muresan, Mister VOLEI2GIVE – Cosmin Andone.

Incepand cu aceasta editie, Volei2Give are onoarea de a avea alaturi cea mai mare voleibalista a Romaniei, Cristina Pîrv, in calitate de Ambasador Volei2Give.  “Mi-a făcut mare plăcere sa particip in weekend-ul trecut ca “Ambasador Volei2Give”, un eveniment caritabil care este la a IX-a ediție, și sunt fericita sa văd ca sunt oameni care sunt pasionați ca și mine de volei. Am participat la tragerea la șorți, am fost alături de echipele înscrise, am jucat un meci demonstrativ și am înmânat cupele și medaliile. Dar cel mai satisfăcător lucru pentru mine a fost sa văd pasiunea tuturor pentru volei și pentru o cauza așa nobila, sa ajutam copiii de la Mănăstirea Dumbrava.Va multumesc pentru invitație și pentru momentele minunate petrecute împreuna cu toți.”

Rezultatele” financiare ale competitiei se ridica la suma de 6000 de lei, bani care vor fi folositi pentru cumpararea de alimente si produse destinate copiilor de la Manastirea Dumbrava.

Editia a IX-a Volei2Give, a fost una plina de surprize, oameni dedicati, competitie si determinare. Ne bucuram ca printre participanti au aparut si echipe noi, cu jucatori noi, fapt ce nu poate decat sa ne bucure deoarece inseamna ca fenomenul Volei2Give ia amploare. De asemenea, ne bucura enorm faptul ca o avem langa noi pe Cristina Pîrv care a acceptat invitatia noastra de a fi Ambasador Volei2Give. Experienta ei vasta in volei, ne va ajuta sa crestem de la editie la editie si sa facem multe acte caritabile. Le multumim tuturor pentru participare. Ii asteptam cu nerabdare la urmatoarele editii Volei2Give cu forte proaspete si cu aceeasi dorinta – de a face un copil fericit” ne-a declarat Florentina Oprea, co-initiator The Givers.

Turneul sportiv adresat amatorilor, în scop caritabil, al cărei deviză este “ Let`s give hope! Let’s VOLEI2GIVE!” este organizat bianual, incepand cu anul 2014, de grupul de initiativa The Givers, format din Florentina Oprea, Mihai Sepsi, Beatrice Tobias si Raimonda Boian si incepand cu aceasta editie si Cristina Drambarean.

Datele complete despre această ediție le găsiti aici. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *