Florescu: „O victorie fără folos. La Cluj nu meritam să pierdem. Multe trebuie să se schimbe”

Mijlocașul Universității Cluj, George Florescu, a fost extrem de afectat după ratarea principalului obiectiv din an Centenar.

„Este o victorie fără folos. Îmi pare nespus de rău pentru acest oraș și pentru acest suporteri minunați, care și în partida tur au venit în număr foarte mare să ne susțină.

Nu a fost niciodată între echipe, eu chiar cred că meritam să mergem mai departe. Per ansamblu, la Cluj nu meritam să pierdem, iar cred că aici e o victorie meritată. Nu a fost un joc spectaculos, trebuie să ținem cont că ăsta e nivelul, e un meci între o echipă de Liga 1 și Liga 2.

Multe ar trebui să se schimbe. Nu sunt eu în măsură să îmi dau cu părarea acum. Avem oameni în conducere care pot să ia decizii după acest sezon. Cu siguranță o să se ia, acest club de tradiție și acest oraș merită mai mult.

Probabil o să avem o discuție cu cei din conducere și o să vedem care va fi viitorul meu”, a declarat Florescu.

Universitatea Cluj a ratat promovarea în Liga 1 după ce a fost învinsă cu scorul de 1-2 la general de gruparea sibiană FC Hermannstadt.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *