Lobonț: „O victorie cu gust amar. Am dat maximum pe care putem să îl dăm la ora actuală”

Tehnicianul formației Universitatea Cluj, Bogdan Lobonț, a declarat că succesul din returul barajului de la Hermannstadt, scor 0-1, că are gust amar și echipa sa a dat maximum pe care poate să îl dea la ora actuală.

„Ce să zic, o victorie cu gust amar, dar rămâne o victorie, am dat maximum din maximum pe care putem să îl dăm noi la ora actuală. Vom avea multe de învățat din această dublă cu Hermannstadt.

E prematur să vorbim de schimbat imediat după meci, la cald, iar zilele viitoare vom analiza și lua o decizie care este decizia de urmat.

Cu siguranță zilele următoare vom analiza tot.

Eu știu că voi căutați răspunsuri la cald și le veți avea la momentul potrivit.

Meciul a ținut 180 de minute, prima repriză la Cluj și una aici la Sibiu,din pounctul meu de vedere noi am fost penalizați în două minute„, a susținut Lobonț.

Universitatea Cluj a ratat promovarea în Liga 1 după meciul de baraj cu Sibiul, după eșecul suferit în prima manșă cu 0-2 la Cluj Arena și victoria din retur, scor general, 1-2.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *