Să învățăm să credem în miracole!

Astăzi, 12 iunie, e o zi importantă pentru marea familie a Universității Cluj, de la ora 18 va disputa returul barajului cu Sibiul, care pornește de la 0-2.

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să învățăm să credem în miracole. Doar atât ne-a mai rămas. Echipa trebuie să mănânce pământul azi, să își „călărească” adversarii și să atace din primul minut, să facă un pressing agresiv, să joace tare și să demonstreze că deznodământul primei manșe a fost doar o greșeală. Nu mai are nimic de pierdut.

Chiar dacă nimeni nu mai crede în ea, nu e imposibil să întorci soarta promovării. Șansele sunt infime, dar ele există și suntem obligați să credem până la capăt în promovare și să nu ne pierdem și ultima fărâmă de speranță.

Jucătorii au o singură miză în această după-amiază: câștigați, promovați și intrați în ISTORIE.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

2 thoughts on “Să învățăm să credem în miracole!

  1. Totusi sa ramanem ancorati in realitate.Aici e mizeria fotbalului romanesc, remontade se intampla acolo unde sunt jucatori care stiu meserie, au psihic si personalitate.
    Pseudojucatorii lui U nici nu stiu cum arata asa ceva, nu sa faca ei.
    Sa fim seriosi, Liverpool a luat 4 la Barcelona, dar a jucat fotbal.
    Cred ca si jucatorii s au simtit prost ca este un retur si trebuie sa se mai chinuie 90 minute.Daca era dupa ei dupa tur ar fi zis sa nu i mai chinuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *