Gavra rămâne la ”U”. Remaniere a lotului în perioada de vacanță

”U” Cluj a revenit de la Sibiu azi noapte și a intrat în vacanță oficial, dar noul sezon al Ligii a 2-a începe în mijloc de august. Timpul e scurt până atunci. Indiferent dacă Lobonț continuă sau nu, lotul „studenților” va fi remaniat. Unii jucători sunt în conflict cu conducerea, cazul lui Laszlo Sepsi, alții accidentați de mult timp, cazul lui Rareș Takacs. Veteranii lui „U”, Goga, Florescu, Giurgiu, Abrudan au de luat și ei o serie de decizii importante. Unii jucători sunt împrumutați, cum e cazul portarului Bozoancă, de la Viitorul, unul din cei mai importanți jucători de la „U”, om de bază.

Gavra (albastra) Foto Sportul Clujean/Mihai Medan

Golgeterul clubului, Cristian Gavra va continua cu „U” și în sezonul viitor. Conform surselor Sportul Clujean, acesta a semnat cu clubul universitar.

Gavra a fost cumpărat de ”U”.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *