Interes mare pentru demonstrativul de tenis și venirea Simonei Halep la Sports Festival – Peste 8000 de bilete au fost vândute

Interesul pentru partida demonstrativă de tenis și venirea Simonei Halep la Cluj în cadrul ediției a doua a Sports Festival este foarte mare, peste 8000 de bilete au fost vândute.

Meciul demonstrativ va avea loc între Simona Halep, Marius Copil, Daniela Hantuchova și Fabio Fognini, care vor juca trei meciuri-spectacol. 

„Am vândut deja peste 8.000 bilete, cred că în cursul zilei de vineri va fi sold out deja. Va fi un show pe cinste. Pot să zic că o să-i vedem în ipostaze mai puțin obișnuite. Ne vom distra”, a spus Patrick Ciorcilă, co-organizator Sports Festival.

Simona Halep se va reîntâlnit și cu antrenorul care i-a schimbat radical cariera, este vorba despre Darren Cahill, sosit în România pentru a da curs invitației de a participa la Sports Festival, de la Cluj.

Halep va disputa două partide demonstrative, ce vor fi transmise la Digi Sport 1, sâmbătă, 15 iunie 2019, începând cu ora 18:00. 

Biletele pot fi achiziționate de AICI!

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *