Simona Halep, primită la Cluj de primarul Emil Boc – FOTO

Cea mai bine cotată jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a venit la Cluj-Napoca pentru a participa la meciul demonstrativ de tenis din cadrul ediției a doua a Sports Festival, unde va face echipă cu Marius Copil împotriva tenismenilor Fabio Fognini și Daniela Hantuchova.

Halep a fost primită pe aeroportul clujean chiar de primarul Emil Boc.

„Am fost bucuros să îi întâmpin pe Simona Halep, Marius Copil, Darren Cahill, Ciprian Marica la sosirea în orașul nostru pentru evenimentul internațional aflat în plină desfășurare la Cluj, Sports Festival, o veritabilă sărbătoare a sportului.

Festivalul aduce nume importante din lumea sportului național și internațional pentru a împărtăși publicului experiențele lor din lumea fascinantă a competițiilor de înalt nivel„, a declarat edilul clujean.

Astfel, în perioada 13-16 iunie, zona Sălii Polivalente, Cluj Arena și Parcul Central se transformă într-o „bază sportivă” unde clujenii au oportunitatea să încerce în mod gratuit peste 30 de sporturi, de la fotbal, baschet sau tenis la arte marțiale și caiac.

Sports Festival este o inițiativă unică în țară care aduce laolaltă profesioniști și amatori și urmărește alfabetizarea sportivă a publicului, promovarea mișcării, a sportului de masă și a unui stil de viață sănătos atât în rândul copiilor, cât și al adulților.

Meciurile demonstrative de tenis vor începe la ora 18.30. Accesul publicului în incinta BT Arena va fi permis începând cu ora 16.30. De la ora 17.30, spectatorii vor putea asista la un show de gimnastică, iar de la ora 17.55, organizatorii evenimentului anunță „un show nemaivăzut”, o surpriză de proporții pentru toți cei prezenți la BT Arena.

Programul meciurilor:

Meci 1: Simona Halep – Daniela Hantuchova

Meci 2: Marius Copil – Fabio Fognini

Meci 3: Halep / Copil – Hantuchova / Fognini

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *