FOTO/VIDEO. Divertisment la superlativ în demonstrativul de tenis de la Sports Festival! Emil Boc și Stere Halep au intrat la joc!

Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca a fost arhiplină la demonstrativul de tenis din cadrul ediției a doua a Sports Festival, meciuri în care scorul nu a contat deloc, iar spectacolul și divertismentul au fost la ele acasă.

Primele două meciuri au fost cele de simplu, Marius Copil și Fabio Fognini au deschis regalul, iar la final Marius s-a impus cu 4-2 după un meci spectaculos, cu lovituri printre picioare și în care până și copiii de mingi au intrat în meci.

Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean
Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean
Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean

La fel s-a întâmplat și în meciul al doilea dintre Simona Halep și Daniela Hantuchová, unul extrem de spectaculos, în care a intrat la joc chiar și antrenorul Darren Cahill pentru a schimba câteva mici cu cea alături de care a câștigat Roland Garros în 2018. S-a terminat 5-1 pentru Simona, dar, așa cum spuneam, scorul nu a contat deloc în acest meci al prieteniei în care spectacolul și relaxarea au fost la ordinea zilei.

Foto: Vasile Manu

Ultimul meci demonstrativ al serii a fost cel de dublu-mixt, Simona Halep și Marius Copil s-au duelat cu Fabio Fognini și Daniela Hantuchová.

Stere Halep a intrat în teren pentru a schimba câteva mingi cu fiica sa, iar Simona l-a lăsat pe primarul Emil Boc pe teren.

Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean
Foto: Vasile Manu
Foto: Mihai Medan
Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean

Sportivii participanți la demonstrativul de tenis au donat 15.000 de euro Fundației Simona Halep.

Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean

Publicul a primit-o extraordinar pe Simona Halep:

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *