Spectacol incendiar și imagini emoționante în deschiderea demonstrativului de tenis din cadrul Sports Festival! Simona Halep, în lacrimi!

Meciul demonstrativ de tenis din cadrul ediției a doua a Sports Festival a adunat peste 9000 de spectatori în BT Arena și a început cu un spectacol impresionant de lasere și lumini, după care componenții celor două echipe și-au făcut intrarea în arenă pe trotinete electrice.

Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean

Sala Polivalentă a explodat pur și simplu în momentul când și-a făcut intrarea cea mai titrată jucătoare din România, Simona Halep, iar organizatorii i-au pregătit un cadou special format dintr-un videoclip intitulat „Campionii din spatele campioanei”, conținând imagini emoționante din cariera ei și povestea părinților care s-au sacrificat pentru succesul de azi al constănțencei.

Foto: Mihai Medan
Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean
Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean
Foto: Mihai Medan / Sportul Clujean

Amfitrionii demonstrativului sunt cei doi simpatici prezentatori de la Antena 1, Răzvan și Dani.

Simonei i-au dat lacrimile în timpul proiectării filmulețului dedicat ei, iar la final s-a dus la loja tatălui său și l-a îmbrățișat.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.