Sabău, dorit de fani manager la „U”! Urmează anunțarea noului antrenor!

În urma rezultatelor sondajului lansat miercuri de siteul Sportul Clujean, cu întrebarea, „Vrei ca Ioan Ovidiu Sabau sa mai fie managerul lui „U” Cluj?„, la care au votat 460 de suporteri până la ora redactării acestui articol, fostul internațional este dorit în continuare în poziția de manager al clubului, cu 268 de voturi exprimate pentru DA și 187 pentru NU.

Rămâne de văzut care este situația „Moțului” și dacă acesta va accepta să mai rămână în cadrul clubului. El este deja ofertat de conducere pentru a continua munca începută în 2016.

Fostul internațional și-a anunțat demisia din calitatea de manager sportiv, asumându-și eșecul promovării. El și-a exprimat dorința de a rămâne doar coordonator la Centrul de Copii și Juniori al clubului. De asemenea, a fost ofertat să intre în conducere fostul arbitru internațional Patrițiu Abrudan care trebuie să dea un răspuns. Discuțiile au avut loc luni.

De asemenea, se așteaptă oficializarea noului antrenor cu care conducerea administrativă formată din președintele ”U”, Radu Constantea (consilier local PNL) și vicepreședintele Cosmin Irimieș (director UBB) a negociat intens zilele acestea.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *