Dulca, la revenirea pe banca lui „U”. „E un vis devenit realitate, sunt foarte fericit că am revenit acasă”

Noul antrenor al Universitatii Cluj, Cristian Dulca, a facut primele declaraţii la revenirea pe banca „Şepcilor roşii”.

„E un vis devenit realitate, sunt foarte fericit că m-am reîntors acasă după 7 ani, ultima dată am fost în Liga 1 într-o perioadă cu mari probleme, dar din fericire acum este un club la care există stabilitate financiară, e susținut de autorități și universități, ceea ce pe mine mă bucură foarte mult.

Cu siguranță acesta este obiectivul, promovarea, ar trebui Universitatea Cluj să ajungă în Liga 1 pentru că acolo îi este locul. Foarte multe echipe de tradiție ar trebui să joace în Liga 1. Într-adevăr acest campionat va fi mult mai dificil pentru că s-au înscris 6-7 echipe în lupta pentru promovare. Vor fi multe schimbări la nivel de bancă tehnică, încercăm să aducem jucători care au evoluat la cel mai înalt nivel pentru că trebuie să ne pregătim de acum pentru Liga 1.

Din păcate am semnat numai ieri și muncim pe brânci pentru acest proiect”, a declarat Dulca in cadrul unei întâlniri cu reprezentanții presei la Cluj Arena.

Liga a 2-a, mult mai puternică

„Mi-as fi dorit ca echipa sa promoveze, chiar cu riscul ca sa nu fiu eu antrenor. Trebuie sa lasam in urma ce a fost, acest campionat e foarte greu, Liga a 2-a e mult mai puternica, pe mine ma bucura acest lucru si exista stabilitate financiara la echipe”, a mai sustinut Dulca.

Cristian Dulca a sustinut ca Mircea Cojocaru va face parte din staff-ul sau tehnic si va aduce un preparator fizic foarte bun.

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.