Regretatul Radu Țenter, omagiat la meciul naționalei de tineret cu Anglia și pe Cluj Arena!

Fiul fostului baschetbalist și antrenor al naționalei masculine, Marcel Țenter, a fost omagiat vineri, 21 iunie, în ziua când ar fi împlinit vârsta de 25 ani.

Un grup de suporteri români prezenți pe arena din Cesena la meciul Anglia – România din cadrul Europeanului de tineret, încheiat cu victoria senzațională a „tricolorilor” pregătiți de Mirel Rădoi, scor 2-4, au afișat un banner cu mesajul „Radu Țenter cu noi”.

De asemenea, camarazii lui Radu din Peluza Șepcile Roșii au aprins torțe și i-au scandat numele, vineri seara, pe stadionul Cluj Arena.

Radu Țenter, suporter al Universității Cluj, și-a pierdut viața la începutul lunii martie în urma unui accident rutier.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *