Adrian Mutu: „La naţionala mare e alt ritm, e altă presiune, altă personalitate”

Adrian Mutu a vorbit la Digisport despre victoria echipei de tineret a României din meciul nebun cu Anglia, scor 4-2, şi spune că jucătorii lui Rădoi ar avea probleme la prima reprezentativă.

Această generaţie e una foarte, foarte bună. M-au impresionat execuţiile fotbaliştilor noştri. Anglia ne-a dominat, dar apoi au urmat 14 minute cum rar vezi în fotbal. Avem o echipă care se bazează, din ce am văzut eu, pe execuţiile anumitor jucători. În meciul cu Anglia am făcut diferenţa prin execuţii şi prin invenţiile jucătorilor. Înţeleg că suntem entuziasmaţi de aceste victorii, dar la naţionala mare e alt ritm, e altă presiune, altă personalitate. Trebuie să analizăm că am luat gol mereu după ce am dat. Trebuie să vedem că ne-a scos şi Radu de două ori”, a declarat Adrian Mutu la Digi Sport.

Reprezentativa de tineret a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87  / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *