Jandarmul lovit de fanul lui ”U”, externat din spital

Jandarmul care a fost rănit în timpul meciului U Cluj – Hermannstadt a fost externat de la Spitalul Militar Cluj-Napoca şi va intra în concediu medical, informeaza Mediafax.

Comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, Doina Baltaru, a declarat luni că starea generală de sănătate a jandarmului este bună, dar a rămas cu cefalee, durere de cap, care se va ameliora în timp.

„Pacientul se externează luni, starea lui generală este bună, a rămas cu cefalee, durere de cap, dar care se va ameliora în timp. Nu are deficite motorii şi va primi concediu medical, cel mai probabil, 20 de zile, după care va fi reevaluat tot în cadrul Spitalului Militar Cluj-Napoca. Pacientul trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă. Vom vedea cât de lungă va trebui să fie recuperarea medicală după acest concediu medical”, a spus Baltaru.

Jandarmul a fost rănit, în 9 iunie, când unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit în cap, acesta căzând la pământ, la finalul partidei tur de baraj U Cluj vs Hermannstadt Sibiu. Nu avea casca de protectie iar scaunul s-a rupt efectiv în două. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe şi de acolo la Spitalul Militar.

Ultrasul acuzat că l-a lovit pe jandarm este arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Cluj. Acesta este acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor. Riscă ani buni de închisoare cu executare, minim 3 ani.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *