Noul staff tehnic al lui „U” Cluj: Proietti, Octavian Moraru, Alexandru Buza, Lucian Turcu. Cojocaru continuă și el

Site-ul oficial al Universității Cluj anunță astăzi o serie de nume noi la nivelul staff-ului tehnic.

Astfel, „U” a ajuns la o înțelegere cu experimentatul preparator fizic italian Riccardo Proietti (49 de ani, foto al doilea de la stânga la dreapta), cel care în stagiunea 2007-2008 a făcut parte din staff-ul tehnic al celor de la Bayern München, încoronându-se campion al Bundesligii sub conducerea antrenorului Ottmar Hitzfeld.

Grasshopper Zurich, Pescara și Empoli sunt câteva dintre formațiile care completează CV-ul italianului, care vine de la Gaz Metan Mediaș, dar în prezent colaborează și cu selecționata Israelului.

„Am fost sunat de Octavian să vin la Cluj, am cerut timp de gândire pentru că am avut o experiență în România și acum am vrut să fiu convins de proiect. Când am văzut ce se dorește, ce infrastructură și ce suporteri sunt am luat decizia să vin. În ziua în care am ajuns m-am convins că alegerea este bună. Am cunocut oameni corecți, cu pasiune și cu viziune. Este un proiect frumos, provocator și împreună cu antrenorul, cu toți colegii, cu cei din conducere și cu suporterii sunt convins că ne vom atinge obiectivul. Am rămas foarte plăcut surprins de acest oraș, de condițiile de pregătire pe care le are echipa și îmi doresc să ajut cu tot ce se poate acest club, deoarece nu are cum să joace in Liga 2-a, trebuie să se bată în foarte scurt timp pentru competiții europene„, a spus italianul Proietti, care a semnat un angajament valabil pe doi ani. 

Ricardo Proietti a absolvit Masterul în Educație Fizică de la Universitatea din Florența în 1995 și este un profesionist certificat în Strength & Conditioning din partea Federației Italiene de Fotbal. 

De asemenea, din staff-ul lui Cristi Dulca vor face parte Octavian Moraru, noul team manager al echipei (primul din stânga), dar și Alexandru Buza, specialist în medicină sportivă și nutriție.

Din staff va face parte și Mircea Cojocaru, omul care a revenit la Universitatea încă din 2016, în Liga a IV-a, dar și Lucian Turcu, fostul jucător al „alb-negrilor”.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.