Răzvan Lucescu pleacă de la PAOK înaintea amicalului de gală cu „U” Cluj din 12 iulie!

Răzvan Lucescu (50 de ani) s-a despărțit oficial de PAOK Salonic, potrivit site-ul clubului din Grecia.

PAOK anunţă încheierea colaborării cu Răzvan Lucescu. Tehnicianul român a activat o clauză cu privire la încheierea anticipată a înţelegerii„, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Răzvan Lucescu a ținut să le mulțumească celor din conducerea grupării elene și le-a transmis că PAOK este capabilă să câștige trofee și fără el la cârmă.

Am petrecut la PAOK cei mai buni doi ani din viaţa mea. Împreună am demonstrat că avem puterea să trecem peste orice dificultate.

Le mulţumesc în primul rând domnului Ivan Savvidis şi familiei sale pentru încrederea şi dragostea lor pentru PAOK, lui Makis Gagatsis, Mariei Goncareva şi întregii conduceri pentru cooperare, tuturor celor care au muncit zilnic şi din greu alături de mine la baza de pregătire, pentru dăruire.

Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea şi calitatea să continue să câştige trofee, pentru că le merită”, a spus Răzvan Lucescu, într-un comunicat postat pe site-ul lui PAOK.

Răzvan Lucescu ar putea ajunge la Al Hilal, club care ar dori să îi ofere nu mai puțin de 4 milioane de euro pe sezon, de cinci ori mai mult decât obținuse prin prelungirea contractului cu PAOK. 

De asemenea, arabii îi vor plăti și clauza de reziliere, de 2 milioane de euro. 

Meciul dintre Universitatea Cluj și PAOK Salonic este programat în 12 iulie, de la ora 19:00, în cadrul Sports Festival.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *