Vlad Moldoveanu a părăsit „U” BT Cluj-Napoca: „Clujul a fost a doua mea casă”

Despărțirile continuă la echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj. După plecările lui Kyndall Dykes și Jason Washburn, un alt baschetbalist important își anunță despărțirea de formația clujeană – Vlad Moldoveanu.

„U” BT Cluj-Napoca a avut două sezoane consecutive modeste și mult sub așteptările publicului, la finalul cărora au cucerit medaliile de bronz, iar obiectivul principal al sezonului viitor rămâne titlul de campioană.

Deși Moldoveanu nu a evoluat o bună parte a sezonului trecut din cauza unei probleme de sănătate, internaționalul român a rămas foarte atașat de echipa clujeană. 

El a transmis un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook

„Vreau să mulțumesc tuturor celor ce au susținut “U” Cluj pentru iubirea necondiționată arătată pe întreagă perioada în care am jucat aici. Clujul a fost a două mea casă. Regret că nu am reușit să repetăm performanță din primul sezon, una care va rămâne foarte specială pentru mine și că nu pot continuă să mă bucur de astfel de momente alături de fani. Din păcate, drumurile noastre se despart în acest moment. Le urez mult succes în continuare, “U” va avea întotdeauna un loc special în inima mea”, a transmis Moldoveanu pe Facebook. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *