Damjan Djokovic ar putea pleca de la CFR Cluj pe 2 milioane de euro după preliminariile Ligii Campionilor

Evoluțiile foarte bune ale mijlocașului Damjan Djokovic la CFR Cluj în sezonul trecut l-au adus în atenția mai multor cluburi importante din Spania. Getafe este aproape de a-l transfera, însă doar după preliminariile Champions League, anunță oficialii campioanei.

Potrivit Radio Marca, cluburile interesate de mijlocaș ar fi Leganes, Getafe şi Betis.

Cele mai intense discuţii au fost cu Getafe, care va fi, probabil, viitoarea destinaţie a mijlocaşului de 29 de ani. CFR a negociat cu spaniolii și a cerut două milioane de euro, dar cu condiţia ca mijlocaşul să fie lăsat să evolueze în preliminarii pentru gruparea clujeană.

Djokovic şi-a prelungit în vară contractul cu CFR

Jucătorul a fost curtat insistent şi de Gigi Becali în ultima perioadă, dar a semnat la finalul campionatului precedent prelungirea contractului cu CFR Cluj.

Trecut pe la Cesena, în Serie A și Serie B, Djokovic mai avea un an de contract cu gruparea campioană, dar Dan Petrescu l-a convins să îşi pună semnătura pe o înţelegere valabilă pe trei ani.

Un veritabil număr „8” prin ceea ce face pe teren, Djokovic a fost esenţial în acest sezon, în lupta pentru titlu.

Djokovic e jucătorul nostru pentru următoarele trei sezoane. A fost şi rămâne unul dintre fotbaliştii noştri de bază. Sunt convins că ne va ajuta să ne îndeplinim cel mai important obiectiv pentru perioada următoare: calificarea în grupele unei competiţii europene, a confirmat Bogdan Mara, pentru Digi Sport.

Djokovic a venit iniţial în Gruia de la Bologna, mai întâi sub formă de împrumut, în 2013. Atunci, pe postul său de la gruparea italiană evolua internaționalul italian Alessandro Diamanti, care a participat la Euro 2012 cu Squadra Azzurra.

Ulterior, a urmat un periplu la mai multe echipe, pentru ca în 2017 să se întoarcă în Gruia.

Djokovic a ajuns la începutul carierei în Olanda ca junior, după ce s-a format la ADO Den Haag, Excelsior și Sparta Rotterdam. Clarence Seedorf l-a remarcat apoi la Spartak Trnava și NK Gorica, astfel că mijocașul a ajuns în cele din urmă în Italia. A primit o șansă la Monza, iar Cesena, fosta echipă a lui Adrian Mutu, și-a asigurat serviciile sale în 2011.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *