Vin bianconerri la Cluj! Juventus Academy București aduce antrenori italieni pentru 90 de copii din toată țara

Juventus Academy București aduce la Cluj-Napoca antrenori italieni pentru 90 de copii din toată țara 

După ce aproape 200 de copii din România s-au antrenat la București după model Juventus, a venit acum rândul pentru 90 de copii care se vor aduna la Cluj-Napoca să se pregătească în stilul echipei lui Cristiano Ronaldo. Tabăra de fotbal Juventus Training Camp România – Ediția Summer 2019 – va avea loc în perioada 8-13 iulie 2019, la Cluj-Napoca, în baza sportivă a Universității Babeș-Bolyai – Parcul sportiv universitar „Iuliu Hațieganu”. Ceremonia de deschidere se va desfășura pe Cluj Arena, luni, 8 iulie 2019, de la ora 14:00, și va fi urmată de un antrenament demonstrativ.

Intrarea este liberă.

Cei 90 de copii cu vârste între 5 și 13 ani, veniți la Cluj din toată țara, vor fi pregătiți de antrenori italieni după modelul și metodologia folosită de Juventus la toate categoriile de jucători. Antrenorii italieni vor fi conduși Eugenio Astorino – Head Coach, Antonello Gallese și Orazio Mitri.

Eugenio Astorino participă pentru a doua oară la un stagiu de pregătire în România, după ce, în vara anului trecut, a făcut parte din echipa care i-a antrenat pe copii la prima tabără de fotbal Juventus (București, 2018).

Antrenorii italieni vor fi ajutați de antrenori din România: Ionuț Georgian Vreme, Adrian-Mihail Neagu, Călin Rafael Tiut, Marton Bikfalvi, Attila Istvan Tunyogi, Andrea Marcon.

Tabăra de fotbal JTC România – Ediția Summer 2019 se desfășoară conform principiilor după care se ghidează Juventus Academy București, anume că fotbalul și școala merg foarte bine împreună. Programul taberei include, pe de o parte, 20 de ore de antrenamente și pregătire tehnică după modelul Juventus cu unii dintre cei mai buni antrenori de copii și juniori din Italia. Pe de altă parte, copiii vor putea participa la cursuri de limba italiană pentru sportivi, ateliere de nutriție, de gătit și de igienă orală.

Copiii vor primi în prima zi de tabără câte un KIT de echipament sportiv original (portarii beneficiază de un KIT special) și vor avea asigurare medicală și supraveghere de specialitate pe toată durata taberei, masă de prânz, gustări și apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament, activități educative, de recreere și socializare. În ultima zi a taberei va avea loc un turneu de fotbal, urmat de ceremonia de închidere și acordarea de diplome și medalii.

De pe Allianz Stadium în fotbalul mare, via Cluj Arena

Evenimentul de la Cluj are loc la mai puțin de o lună de când o echipă alcătuită din copii care au participat la stagii de pregătire Juventus în România a câștigat Campionatul Mondial de Fotbal al Academiilor Juventus. La competiție la care au participat 85 de echipe de pe 6 continente. Finala a avut loc pe celebra arenă Alianz Stadium, iar băieții noștri, coordonați de Massimo Pedrazzini, Managerul General al Juventus Academy București, au triumfat în fața copiilor de la Academia din Belgia.

La tabăra de fotbal JTC România – Ediția Summer 2019 vor participa antrenori și tineri fotbaliști care au reprezentat România la JA World Cup 2019. De asemenea, printre cei 90 de copii se află și Mara Nicole Ciortea, din Cluj, prima fată care participă la stagii de pregătire Juventus în România.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *