„U” continuă transferurile pe filieră portugheză cu aducerea unui fundaș din Insulele Capului Verde

Universitatea Cluj rămâne activă pe piața transferurilor și a anunțat o nouă achiziție adusă pe filieră portugheză. Este vorba de Carlos Daniel Silveira de Graça „Kay”, un fundaș central în vârstă de 31 ani născut în Insulele Capului Verde și care are cetățenie portugheză.

Format la Academia clubului Benfica Lisabona în perioada 2000-2005 și trecut pe la juniorii lui Academica de Coimbra (2005-2007), jucătorul a evoluat în carieră la Belenense (Portugalia), Omonia Nicosia (Cipru) și are 13 prezențe și un gol în naționala Capului Verde, unde a fost coechipier cu Fernando Varela.

Fundașul nu este străin de fotbalul românesc, el a ajuns în 2014 în România și a evoluat pentru CSU Craiova, pentru care a jucat 44 de meciuri și a înscris un gol până în 2017.

Ultimul său club este FK Senica, ocupanta locului 8 în prima divizie din Slovacia, unde a evoluat în 24 de partide și a marcat 5 goluri.

„Am refuzat două contracte de sute de mii de euro, din Slovacia și Letonia, ca să vin la „U” Cluj. Îmi place ce se face aici, cum se lucrează, cum se gândeşte, vreau să fac performanţă cu „U” şi să sărbătorim împreună promovarea și, peste doi ani, o prezență în cupele europene, a declarat Kay pentru site-ul oficial după semnarea contractului cu Universitatea Cluj.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *