Adrian Micaş, împrumutat din nou de „U” Cluj în Liga a 3-a

Prezent la reunirea lotului Universităţii Cluj, Adrian Micaş nu intră nici pentru acest sezon care stă să înceapă în planurile noului antrenor şi a fost împrumutat la divizionara a treia ACS FC Recea.

Micaş a ajuns la „U” Cluj în urmă cu doi ani şi a evoluat cu succes în Liga a III-a în tricoul „alb-negrilor”, punând umărul la promovarea în eșalonul secund și având evoluții foarte bune.

Politica clubului clujean s-a schimbat, iar mijlocaşul a fost împrumutat sezonul trecut la ACS Fotbal Comuna Recea, în Liga a III-a, unde a avut evoluţii remarcabile, înscriind trei goluri şi furnizând 10 pase decisive.

Deşi mulţi dintre fani l-ar fi dorit în tricoul Universităţii Cluj pentru acest sezon, se pare că nici de această dată mijlocaşul nu are loc la „U” de colonia portugheză adusă şi nu va intra în planurile noului staff tehnic, fiind împrumutat, din nou, la gruparea maramureşeană, după ce a efectuat câteva antrenamente sub comanda lui Cristi Dulca şi Mircea Cojocaru.

„O să continui sub formă de împrumut la Recea. Am ales această echipă pentru că acolo oamenii au încredere în mine şi simt că-mi pot îmbunătăţii evoluţiile. Ba chiar vreau să promovez cu Recea”, a declarat Adrian Micaş, cel care astăzi, 12 iulie, împlineşte 21 de ani, pentru sportulsalajean.ro.

Foto: Cristian Cosma – fcuniversitateacluj.ro

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Adrian Micaş, împrumutat din nou de „U” Cluj în Liga a 3-a

  1. Ovidiu Pop iulie 14, 2019 at 10:20 am

    Așa ceva numai la U se întâmplă aduce gloabe de la Hagi și tineri șii împrumută la alte echipe !!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *