Demonstrație de fotbal pe Cluj Arena oferită de PAOK în amicalul de lux cu „U” Cluj: 0-5!

Universitatea Cluj a fost învinsă fără drept de apel de campioana Greciei, PAOK Salonic, scor 0-5 (0-3), într-un eveniment de gală organizat de Sports Festival dedicat Centenarului „șepcilor roșii”.

Primarul Emil Boc a urmărit meciul alături de președintele CA al Banca Transilvania, Horia Ciorcilă și directorul băncii, Omer Tetik.

Sports Festival e afacerea privată lui Patrick Ciorcilă, fiul lui…Horia Ciorcilă.

Omar Tetik, Horia Ciorcilă (mijloc), Emil Boc (primar, lider PNL) în loja Cluj Arena. În spate, îngÎndurat, Radu Constantea, președintele ”U” Cluj (consilier local PNL)

Forța lui Paok

„U” Cluj a avut prima incursiune în careul oaspeților, portughezul Hugo Firminio a pătruns în careu și a avut primul șut pe spațiul porții, dar portarul a reținut (5). Și cam aceasta a fost singura acțiune notabilă a jucătorilor lui Dulca.

Grecii au început să preseze și să controleze partida autoritar, iar primul gol a venit în minutul 6, după o fază rapidă finalizată de Pelkas Dimitrios și tot el a bifat „dubla” în minutul 27. Într-una dintre puținele situații ale alb-negrilor la poarta PAOK-ului, Dorin Goga a șutat de la mare distanță, puțin pe lângă poartă (30).

Un șut plasat executat din marginea careului de Soares Gomes Douglas a dus scorul la 3-0 (32), stabilind scorul pauzei.

Nici spectatorii nu s-au prea înghesuit la această partidă, numărul lor a fost de maximum 4500.

La pauză a avut loc un moment special cu lasere privind istoria lui ”U”

Peluza „Șepcile roșii” a afișat un banner în minutul 15 al partidei: „Indiferent de meci sau vremuri stăm neclintiți lângă „U”, încurajăm simbolul și dăm totul cât ne ține sufletul”

În repriza secundă au intrat pentru ultima dată în tricoul „șepcilor roșii” jucătorii Octavian Abrudan și Gabriel Giurgiu, care s-au retras oficial din activitate în aplauzele publicului.

Campioana Greciei a mai înscris o dată în minutul 77 prin El Kaddouri Omar, ducând scorul la 4-0. Lecția deschisă de fotbal nu s-a încheiat, iar în minutul 83 prin Antonios Gaitanidis a stabilit scorul final la 0-5.

Echipele de start:

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Telcean, Inacio, Kay, Berci – N. Pârvulesc, Ceitil, Florescu, Firminio, D. Goga – C. Gavra

Rezerve: Jose Costa, C. Taub, T. Vomir, R. Takecs, R. Greu, Pedro, V. Dican

Antrenor: Cristian Dulca

PAOK Salonic: Melissas – Varela, J. Crespo, De Matos, Giannoulis – Misic, Soares, Limnios, Biseswar – Pelkas, Akpom

Rezerve: Zivkovic, Mihaj, Ingason, Chatziisaias, Alves, Deligia

Cartonașe galbene: // Dimitrios (7)

Arbitru principal: Istvan Kovacs

Spectatori: 5000

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *