Al treilea rezultat negativ al CFR Cluj. Remiză în prima etapă a Ligii 1 cu Poli Iași

Campioana României, CFR Cluj, a obținut o remiză sâmbătă, 13 iulie, pe stadionul din Gruia, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon competițional 2019-2020.

Feroviarii au deschis scorul în minutul 23 cu o lovitură de cap a lui Ciprian Deac dintr-o centrare foarte bună a lui Camora. După 10 minute, Camora a șutat din interiorul careului, însă mingea, deviată de un fotbalist ieșean, a trecut peste poartă. Imediat după startul reprizei secunde, Rondon a avut șansa desprinderii, însă n-a ajuns la mingea trimisă de Deac în gura porții.

În partea secundă, ieșenii au evoluat mult mai curajos pe terenul campioane și a fost mult mai prezentă în jumătatea gazdelor.

În minutul 62, mijlocașul Iașiului Loshaj a egalat pe tabelă, după o acțiune personală, mingea șutată de acesta a intrat în poartă deviată de fundașul Andrei Mureșan.

Intrat în repriza secundă, Omrani a centrat perfect în careu, iar Deac a fost aproape să realizeze „dubla”, însă mingea trimisă cu capul a fost prinsă de portarul moldovenilor. În minutul 85, Rondon a fost faultat în careu, însă „centralul” Cătălin Popa nu a acordat lovitură de la 11 metri pentru clujeni.

Ultima ocazie a partidei a aparținut Iașiului, în urma unui contraatac, Cristea a trimis mingea în bară.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar pentru CFR urmează crucialul meci cu FC Astana de miercuri, ora 21:00.

ECHIPELE DE START

CFR Cluj: Arlauskis – Malico, Mureșan, Burcă, Peteleu (Susic 46) – Djokovic, Sylla (Omrani 64), Itu (Aurelio 61) – Costache, Rondon, Deac
Rezerve: Vâtcă, Susic, Hoban, Luis Aurelio, Mailat, Petrila, Omrani
Absent: Țucudean (indisponibil)
Antrenor: Dan Petrescu

Poli Iași: D. Rusu – Panțîru, Diallo, Frăsinescu, Arias – Loshaj (Passaglia 80), Chelaru – Horșia, Teixeira (A. Cristea 62), Danale (Carleone 58) – Bălan
Rezerve: Passaglia, Cobrea, I. Cristea, A. Cristea, S. Rusu, Carleone, Zaharia
Absenți: Mihalache, Bădic (accidentați)
Antrenor: Mihai Teja

Arbitru: Cătălin Popa (Pitești) // Asistenți: Gabriel Stroe (Pitești), Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *