Ivan Patzaichin, demonstrație de canotaj la Cluj pentru susținerea proiectului Someșul navigabil!

Unul dintre cei mai mari sportivi ai României, cvadruplul campion olimpic la canotaj Ivan Patzaichin, a fost invitatul special al ediției a 5-a a Someș Delivery, unde a luat parte la o defilare captivantă în albia Someșului mic, în zona ștrandului Sun, a ambarcațiunilor ROWmania.

Clujenii veniți sâmbătă la eveniment au avut șansa de a se plimba pe Someș alături de marele campion și a vedea live o demonstrație de canotaj oferită direct de maestru, iar cei mai curajoși s-au plimbat și cu caiacele, sub atenta supraveghere a specialiștilor și organizatorilor, iar copiii au fost cei mai fericiți că au avut șansa să se dea cu barca pe Someș.

Deschis și jovial, Patzaichin a discutat despre Someșul navigabil și și-a făcut fotografii cu cei prezeinți.

Visăm la ambarcațiuni de agrement fără motor pe Someș. Anul acesta aducem caiace și nu numai! Animăm nu doar malurile apei, în tentativa de a fi tot mai aproape de Someș”, au susținut organizatorii Someș Delivery.

În prezent, marele canotist este implicat alături de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 în numeroase proiecte de antreprenoriat social, de mediu și de promovare a acestui sport.

Motto-ul ediției de anul acesta a Someș Delivery este despre implicare „Dacă vrem un Someș mai curat, e nevoie să devenim noi înșine mai responsabili față de mediu și mai cumpătați. Dacă vrem un oraș mai verde e nevoie să ne apropiem altfel de râul care îl traversează.

Programul complet pentru cele peste 30 de evenimente, cât și toate amenjările pot fi găsite aici: http://somesdelivery.ro/editii/sd-2019/

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *