Ovidiu Hoban îi cheamă pe fanii CFR-ului la stadion pentru returul cu Astana: „Fac totul pentru grupele Ligii Campionilor!”

Pentru a continua visul în cea mai puternică competiție intercluburi de pe continent, campioana CFR Cluj trebuie să întoarcă miercuri, 17 iulie rezultatul din turul de la Astana, 0-1.

Meci de totul sau nimic pentru campioana României mâine seară, în Gruia, de la ora 21.00. Fotbaliștii lui Dan Petrescu au misiunea de a întoarce rezultatul din partida tur de la Astana, acolo unde echipa internaționalului Dorin Rotariu s-a impus la limită, 1-0.

Campionii țării nu concep pași greșiți pe teren propriu și anunță că sunt gata de orice pentru a continua aventura europeană.

Ovidiu Hoban (36 de ani), unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai campioanei CFR Cluj, este gata de luptă contra formației din Kazakhstan.

Vrem în grupele Ligii Campionilor, eu am jucat în play-offul acestei competiții și îmi pare tare rău că nu am mers mai departe. Poate anul acesta, cu ceva noroc, voi fi în grupe. Mi-aș dori enorm să ajung în grupele Ligii. Noi ne propunem lucruri mărețe, așa că ne dorim să ajungem în grupele competițiilor europene, dar și să câștigăm titlul în Liga 1. Nu aș da campionatul pe grupele competițiilor eueropene” – Ovidiu Hoban, mijlocaș CFR Cluj.

Cheamă fanii la stadion

Clujenii au mare nevoie de susținerea suporterilor la partida de mâine seară. Conștienți că împreună cu fanii forța lor crește simțitor, fotbaliștii ceferiști îi cheamă pe microbiști alături de ei la stadion la confruntarea cu Astana.

Fotbalul se joacă pentru suporteri și ei pot fi  al doisprezecelea nostru jucător. Evoluăm pentru ei, avem nvoie de ei și îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion să ne susțină” – Ovidiu Hoban, mijlocaș CFR Cluj.

Biletele s-au pus în vânzare

Partida care îi poate duce pe clujeni cu un pas mai aproape de grupele Ligii Campionilor se joacă miercuri seara în Gruia, de la ora 21.00.

Feroviarii clujeni au pus în vânzare tichetele pentru confruntarea cu Astana la casele de bilete ale Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, dar și la Sala Polivalentă din Cluj.  

Prețul biletelor:

PELUZA 1 – SECTOR 25 – DESTINAT GALERIEI CFR Cluj – 10 LEI

TRIBUNA 2 – 20 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

VIP B – 60 LEI

VIP A – 80 LEI

Oficialii campioanei le oferă fanilor și facilități care de care mai interesante.

Astfel, elevii beneficiază de intrare gratuită pe baza carnetului de elev la tribuna a doua, copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte, iar abonații echipei pentru sezonul 2019/2020 nu plătesc intrare la această partidă, pe baza cardului de abonat.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *