Siteul Numai ”U”: 100.000 de euro pentru Lobonț și stafful său să vină și să plece de la ”U” Cluj!

Siteul NumaiU, aparținând jurnalistului Mihai Hossu face astăzi o dezvăluire de senzație, din interiorul clubului ”U” Cluj.

Blogul publică contractul fostului antrenor Bogdan Lobonț, care a ratat promovarea în Liga 1, pe ce sume a venit el și stafful acestuia, Adrian Iencsi și preparatorul Dan Didiță, pe ce sume au plecat.

Totul a costat 100.000 euro net clubul Universitatea Cluj.

Cea mai șocantă dezvăluire este că Lobonț, un antrenor fără licență A, care nu putea nici în Liga a 2-a să antreneze, nu i s-a pus de către club în contract vreun obiectiv în ditamai an Centenar, în care team-managerul Ioan Ovidiu Sabău a declarat în repetate rânduri că Universitatea își propune să promoveze!

Parte din contractul cu U / Foto NumaiU.ro

Contactat de Sportul Clujean, vicepreședintele lui ”U”, Cosmin Irimieș, aflat în cantonament în Slovenia cu echipa, s-a rezumat să declare că ”eu mă bucur de ce am văzut azi la meciul nostru. Lobonț e istorie”.

Citiți mai multe pe NumaiU

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *