Petrescu și jucătorii, ”cadou” pentru ”Madjer” Omrani. Au semnat pe mingea cu care acesta a calificat CFR

Atacantul francez Bilel Omrani ne-a adus aminte ieri seară, în meciul cu Astana din preliminariile Champions League de celebrul atacant algerian Madjer, care marcat cu câlcâiul, decisiv, golul cu care FC Porto, în 1987, a câștigat vechea Cupă a Campionilor Europeni, 2-1, contra lui Bayern Munchen. Un gol spectaculos cu câlcâiul!

Asta a reușit și Omrani, ieri seară, în fața Astanei. Plus alte două goluri care au dus la o noapte de neuitat în Gruia. Un hattrick pe care Omrani nu îl va uita niciodată.

El a „arestat” balonul oficial la finalul meciului.

Astăzi toată echipa și antrenorul Dan Petrescu au semnat pe mingea care va fi păstrată cu sfințenie de atacantul feroviar.

Reamintim declarațiile de ieri seară făcute de Dan Petrescu:

Despre Omrani:

“Nu vorbesc nimic de el că iar nu mai dă niciun gol”.

Despre starea lui după ce Astana a marcat:

“Am spus atunci că dacă dăm două goluri până la pauză ne calificăm, altfel nu avem nicio şansă. Când vrei ceva cu adevărat, îţi iese. Dar, degeaba am câştigat acum dacă nu ne calificăm cu Maccabi. Trebuie să continuăm şi să facem un meci fantastic şi cu Maccabi”.

Despre criticii săi:

” “În România se uită ce ai făcut. Dacă era după şase luni în care echipa nu juca, mai ziceam. Dar după trei meciuri? Eu nu am uitat să antrenez, cum se credea. Toată lumea crede că după două meciuri pe care nu le câştig Dan Petrescu nu mai e bun. Păi stai puţin, că am şi eu un CV, un nume în România. Sunt supărat şi pe jucători, pentru că a fost dezastru la ultima fază. Eram 7-8 jucători şi ne uitam cum dădeau aia cu capul. Acum plângeam toţi pentru o fază. Nu aveam voie la experienţa noastră. Da, sunt antrenor profesionist, am geamantanul mereu făcut.”

CFR joacă duminică în Liga 1, la Clinceni cu Academica și miercuri la Cluj contra celor de la Maccabi Tel Aviv.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *