Dan Petrescu, show la conferința de presă înainte de meciul cu Clinceni! „Bursucul” și-a înțepat contestatarii!

Antrenorul Dan Petrescu a făcut spectacol la conferinta de presă de astăzi înaintea partidei de la Clinceni, cu Academica, dând replici tăioase contestatarilor săi, în special lui Gigi Becali, patronul FCSB.

În direct la Digi Sport, patronul FCSB a râs de Astana, adversara CFR-ului din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor. Finanţatorul roş-albaştrilor a vorbit despre jucătorii Kazakhstan ca despre „jaloane” şi a spus că a avut senzaţia că aceştia ar fi jucat la pariuri.

Prilej pentru Dan Petrescu să se enerveze din nou şi să explice de ce eliminarea Astanei este o performanţă mare pentru fotbalul românesc.

CFR n-a făcut nimic bun în ultimii doi ani. Mi se pare că n-am câștigat nimic, că n-am luat niciun trofeu. Mă pufnește râsul, nu mă mai uit la nicio emisiune! Când câștigăm, adversarul e mort, e slab, e blat. Când pierdem, suntem proști noi toți. Noi suntem proști mereu. Doamne-ajută să mai cadă Astana cu o echipă din România, vorbim după meci.

M-a sunat un impresar moldovean, mi-a zis că am produs o mare surpriză. Mi-a zis că toți de la Astana vor fi dați afară pentru că nu se așteptau la o asemenea surpriză. Comentatorul meciului a zis că i-am zugrăvit pe cei de la Astana. Incredibil! Incredibil, sunt zugrav!„, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă de azi.

Academica Clinceni – CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul din mica comună ilfoveană.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *