Victorie la scor de neprezentare pentru „U” Cluj în ultimul amical înaintea startului de sezon

Universitatea Cluj a câștigat ultimul amical disputat înaintea startului de sezon în Liga a 2-a, scor 3-0 (0-0), împotriva divizionarei a treia Comuna Recea, toate golurile fiind înscrise în repriza secundă. Partida a avut loc pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu„.

După o primă parte echilibrată și fără ocazii notabile de ambele părți, cuplul Dulca – Cojocaru a schimbat toată echipa în debutul reprizei secunde, iar „U” a pus stăpânire pe joc și a dominat autoritar.

Foto: Vasile Manu

Portughezul Rafa a deschis scorul în minutul 66 cu un șut plasat din interiorul careului și a realizat „dubla” în minutul 78.

„Studenții” au primit un penalty în minutul 82, dar Takacs a ratat. Câteva minute mai târziu, Rafa a fost faultat în careu și „U” a primit o nouă lovitură de pedeapsă, iar de această dată portughezul Firmino a transformat elegant pentru 3-0.

„U” Cluj în prima repriză:

Dur-Bozoanca – Telcean, Craciun, Kay, Taub – Ceitil, Mendes – Pirvulescu, Goga, Alex Pop – Gavra

„U” în repriza a 2-a:

Costa – Berci, Renato Imbrea, Inacio, Vomir – Takacs, Florescu, Firminio, Rafa, Dican – Burghele

Primul meci oficial în noul sezon al ligii secunde pentru „U” Cluj va avea loc vineri, 2 august, de la ora 18:00, pe terenul nou-promovatei CSM Reșița.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *