Artur Crăciun: „Am venit cu un gând pozitiv la „U” Cluj, să mă ridic ca fotbalist, este o echipă care are viitor, ambiție și istorie”

Noul fundaș al Universității Cluj, Artur Crăciun, 21 ani, a declarat într-o conferință de presă desfășurată în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” că a venit la Cluj pentru a se ridica ca fotbalist pentru că este un club de viitor, cu ambiție și istorie.

„A fost un cantonament bun, productiv, am jucat trei meciuri, am învins în toate trei, am venit cu dispoziție bună înaintea de începutul campionatului și sperăm să începem cu bine. Sper să facem tot posibilul să promovăm anul acesta.

Da, va fi un debut mai greu pentru că din câte știu că Universitatea Cluj are o galerie mare, sperăm să vină să ne susțin.

Am venit cu un gând pozitiv la U Cluj, să mă ridic ca fotbalist, este o echipă care are viitor, ambiție și istorie. Mă simt foarte bine, echipa m-a primit foarte bine, am crezut că va fi mai greu, m-au primit toți prietenos”, a declarat și fundașul născut în Republica Moldova, Artur Crăciun.

Întrebat dacă va participa în weekend la festivalul UNTOLD, Crăciun a replicat că este ascultător al unui alt gen de muzică. „Eu ascult rap rusesc”, a precizat Crăciun.

Crăciun evoluează pe postul de fundaş stânga şi vine de la gruparea Milsami Orhei, formaţie pentru care a evoluat în preliminariile Europa League din acest an. Acesta și-a făcut debutul în urmă cu trei ani în Divizia Naţională, prima ligă de peste Prut, adunând 59 de meciuri şi un gol. A evoluat şi în naţională de tineret a Moldovei în 6 partide.

Universitatea Cluj se va deplasa vineri, 2 august, de la ora 18:00, pe terenul nou-promovatei CSM Reșita, în prima etapă a noului sezon competițional al Ligii a 2-a.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *