Cristian Dulca, antrenor „U” Cluj, înaintea noului sezon de Liga a 2-a: „Este primul joc și trebuie să tratăm adversarul cu foarte multă responsabilitate. Mă aștept la 10.000 de suporteri la Reșița”

Antrenorul Universității Cluj, Cristian Dulca, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă desfășurată în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, despre perioada de pregătire a echipei și startul de sezon în Liga a 2-a.

„U” Cluj va începe noul sezon al ligii secunde în deplasare, pe terenul nou-promovatei CSM Reșița, partidă programată vineri, 2 august, de la ora 18:00.

„Așteptăm cu nerăbdare debutul în Liga a 2-a, a trecut perioada grea de pregătire, mă bucur că am făcut un cantonament extrem de bun și de productiv, cel mai important lucru e că nu au fost accidentări în pofida antrenamentelor grele, au fost și meciuri foarte bune în acest cantonament. Ne concentrăm pe acest prim joc cu Reșița și după aceea încet încet luăm fiecare etapă.

Sunt foarte mulți antrenori cu nume în acest campionat, jucători care au evoluat în Liga 1, într-adevăr va fi unul foarte disputat, cu suporteri, e foarte bine pentru fotbal.

Am lucrat la omogenizarea echipei, nu este foarte ușor pentru noi pentru că am avut o perioadă scurtă de pregătire, dar sunt convins că prin antrenamente și jocurile care vor urma vom fi la capacitate maximă.

Oricând pot veni jucători până la final. Am lucrat în cantonament, am lucrat și în această săpămână. Sperăm să fie bine, echipa e pregătită să facem un joc bun la o echipă care este nou-promovată, cu foarte mulți suporteri, mă aștept la 10.000 de fani la Reșița pentru că ei nu au jucat de foarte mult timp în Liga a 2-a. Respectăm adversarul. Este primul joc și trebuie să tratăm adversarul cu foarte multă responsabilitate”, a declarat antrenorul Cristian Dulca.

Despre candidatele la promovare

„Sunt multe echipe, Rapidul, UTA, Argeșul, multe și-au exprimat dorința de a promova, plus echipele care au căzut din Liga I, Călărașiul și Chiajna, vor fi meciuri interesante. „U” Cluj are un lot bun și ne luptăm pentru promovare, noi trebuie să fim modești și să ne gândim la fiecare meci ca la victorie”, a precizat Dulca.

VIDEO

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *