Dan Petrescu, optimist după ce a trecut de Maccabi: „Vrem să ajungem în grupe, cred că e posibil”

Calificarea CFR-ului în turul III al preliminarilor Champions League după ce a trecut de dubla cu Maccabi Tel Aviv i-a dat aripi antrenorului Dan Petrescu și l-a făcut să spere chiar la o calificare în grupele celei mai titrate competiții inter-cluburi.

CFR a smuls o remiză eroică, scor 2-2, pe terenul israelienilor, suficient cât să o ducă în turul următor al Champions League, unde va întâlni multipla campioană a Scoției, Celtic Glasgow, fostă campioană a Europei.

„Vrem să mergem și mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor, și cred că este posibil. Am trecut de două tururi și am făcut-o jucând bine. Și azi am jucat bine în prima repriză și am reușit să marcăm de două ori.

Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect. Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospețime, dar noi am știut cum să ținem de rezultat”, a declarat antrenorul, conform Digisport. 

Partida tur dintre CFR Cluj și Celtic se va disputa miercuri, 7 august, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *