Din Liga 2 în Liga 1. Andrei Iuliu Hațiegan a semnat cu Poli Iași pe 2 ani!

Fostul mijlocaș al Universității Cluj, Andrei Iuliu Hațiegan, 21 ani, a semnat oficial cu formația de primă ligă, Politehnica Iași.

Hațiegan a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea din Copou.

Jucătorul este un produs al centrului de copii și juniori al „șepcilor roșii”, dar nu a mai intrat în planurile noului staff tehnic.

Tânărul fotbalist a evoluat în 26 de partide pentru „U” Cluj în Liga a 2-a și a marcat 6 goluri.

Bun venit, Iuliu Andrei Hațiegan!

În vârstă de 21 de ani, Hațiegan este un mijlocaş care a marcat 6 goluri în 26 de meciuri în sezonul trecut pentru Universitatea Cluj. În trecut, a lucrat sub comanda antrenorului Mihai Teja la U Cluj. El a semnat un contract valabil pe următoarele 2 sezoane.

Îi urăm mult succes la Politehnica!”, au anunțat oficialii clubului ieșean.

Andrei Hațiegan și-a luat adio de la „U” printr-un mesaj emoționant pe Facebook:

Mulțumesc U Cluj pentru tot! Pentru ca m-ai învățat sa fiu rând pe rând: suporter, copil care iese cu fotbaliștii de mână, copil de mingi, junior la toate grupele de vârsta până când am ajuns jucător la prima echipa. Pentru toate momentele de bucurie și entuziasm pe care le-am trăit făcând parte din aceasta familie și chiar și pentru cele mai puțin bune. Toate aceste m-au învățat și ajutat sa ma dezvolt si sa devin dincolo de fotbal, omul care sunt azi”, a scris „Hațe”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *