Povestea autografului primit de Dan Petrescu de la Robbie Williams și invers!

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost întrebatde reporterul Sportul Clujean dacă îi place Robbie Williams. Acesta a spus că e fan și a povestit o întâmplare nostimă la conferința de presă de dinainte de meciul cu Chindia. De asemenea, spune că ar dori să îl reîntâlnească pe marele artist.

Robbie Williams este fan al echipei londoneze.

“Eram fotbalist la Chelsea și am jucat la Sheffield Wednesday, am și marcat. După meci, la un hotel, prima mea soție a vrut să îi ceară un autograf lui Robbie Williams, care era și el acolo. S-a dus la el, iar când i-a cerut i-a spus că îi da, doar dacă îi voi da și eu lui. Am vorbit cu cineva să discute cu el acum și să luăm cina împreună duminică.

Sper să mă întâlnesc cu el, îmi pare bine că vine aici. Poate duminică seară reușesc să merg cu fiica mea să văd concertul. Nu îmi place unde e agitație și lumea multă, e greu pentru mine. Vedem ce rezultat vom reuși la Târgoviște și apoi voi vedea dacă voi merge. Nu am avut timp deloc să mă odihnesc, poate un pic de relaxare nu ar strica, nu am mai avut timp de concerte decând m-am apucat de antrenorat profesionist”, a povestit relaxat Dan Petrescu.

Artistul britanic Robbie Williams va concerta la festivalul Untold, duminică, 4 august, ora 21.30. Show-ul va dura o oră și jumătate. 

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

One thought on “Povestea autografului primit de Dan Petrescu de la Robbie Williams și invers!

  1. Dan Petrescu a povestit cum a făcut schimb de autografe cu Robbie Williams! Antrenorul de la CFR vrea să ia cina cu artistul care va concerta duminică seară la Untold - newsromania.info august 2, 2019 at 1:38 pm

    […] Prima soție a lui Dan Petrescu, Dana, a vrut neapărat un autograf al artistului. Dar Robbie Williams a pus o condiție: să-i aducă și Dana un autograf de la Dan Petrescu, a informat sportulclujean.ro! […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *