Camora: „Putem face surpriza cu Celtic”! „Căpitanul” cheamă suporterii la stadion!

Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, este convins că el și coechipierii pot răsturna calculele care-i dau pe scoțieni favoriți să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana României este la doi pași de grupele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.

După ce au eliminat pe Astana și Maccabi, jucătorii lui Dan Petrescu nu se tem nici de Celtic. Bugetul cu multe zerouri al scoțienilor, numele jucătorilor și istoria echipei nu-i sperie pe ardeleni, care sunt gata de luptă și încrezători că pot ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor.

Prima bătălie se dă miercuri, în Gruia, de la ora 21.00.

Toți ne dorim în Liga Campionilor, este greu, dar nu imposibil. Împreună putem să eliminăm pe Celtic. Ei sunt favoriți, dar noi putem face surpriza. Suntem mai aproape de grupe, dar nu s-a câștigat încă nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, mai avem patru finale pe care trebuie să le câștigăm, indiferent în grupele cărei competiții ajungem. Ne dorim cu toții să auzim imnul în Gruia” – Mario Camora, căpitan CFR Cluj.

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani știe cum poate fi învinsă o echipă precum Celtic.

„Celtic joacă în forță, cu agresivitate, noi trebuie să facem minim ca ei pentru a câștiga. Trebuie să fim agresivi și pregătiți sută la sută mental și fizic. Alergăm mai mult în Liga Campionilor decât în partidele din campionat pentru că în Liga Campionilor mingea stă mai mult la adversari” – Mario Camora, căpitan CFR Cluj.

Camora cheamă suporterii la stadion

Ardelenii sunt convinși că suporterii vor fi un element important la partida cu Celtic de miercuri, de la ora 21.00. Tocmai de aceea, jucătorii lui Dan Petrescu au mărturisit că își doresc ca toți fanii să fie alături de ei și să creeze o atmosferă incendiară pentru a-i pune în dificultate pe adversari.

„Publicul este al 12- lea jucător, stadionul va fi plin și va fi un mare plus pentru noi. Îi așteptăm pe suporteri cu mare drag să ne ajute și la final să le oferim cadou victoria” – Mario Camora, căpitan CFR Cluj.

Biletele s-au pus în vânzare

Oficialii campioanei au decis să le ofere suporterilor mai multe variante pentru achiziționarea tichetelor: individual – pentru meciul cu Celtic – sau sub formă de pachet: Celtic (Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, ora 21.00) și Hermannstadt ( din etapa a cincea a Ligii 1).

Prețurile pachetelor pentru meciurile cu Celtic și FC Hermannstadt:

Tribuna 1 – 55 lei

Tribuna 2 – 55 lei

Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei

VIP A – 200 lei

VIP B – 180 lei

Preturile biletelor individuale pentru meciul cu Celtic

Tribuna 2 – 50 lei

Tribuna 1 – 50 lei

Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei (acces gratuit și la meciul cu FC Hermannstadt)

VIP A – 170 lei

VIP B – 150 lei

Tichetele se pot achiziționa și online (accesând link-ul https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-vs-celtic-glasgow/), dar și de la casele de bilete ale stadionului din Gruia.

Abonații pentru sezonul 2019-2020 intră fără să plătească biletul, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte și vor ocupa un singur loc împreună cu însoțitorul.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *