Liga2.ro: Dulca va avea un secund portughez

Eșecul drastic, fără apel, după o prestație foarte slabă la Reșița a Universității Cluj, 2-0 cu nou promovata Reșița, produce schimbări la nivel de staff tehnic. Sau mai bine spus completări.

Cristian Dulca va avea și un secund portughez, anunță în excusivitate siteul Liga2.ro.

Conducerea a făcut după meci ședință și a decis să aducă un antrenor portughez, care să ajute pentru mai buna comunicare cu cei 5 jucători lusitani transferați la U in vară.

Dacă se adeverește informația Liga 2.ro, deocamdată nimeni nu a confirmat pentru Sportul Clujean această știre, înseamnă că comunicarea la Universitatea dintre antrenorul principal și portughezi trebuie îmbunătățită. Iar ”team-managerul” Octavian Moraru, adus la Cluj de șefii Radu Constantea și Cosmin Irimieș, are mână liberă în continuare pe filiera portugheză, de unde au venit și jucătorii.

Altfel, așa cum Sportul Clujeam a relatat, vineri și sîmbătă președintele Radu Constantea iar duminică vicepreședintele Cosmin Irimieș au participat la Untold festival în zona VIP.

Și fostul antrenor Bogdan Lobonț a participat la Untold.

Hugo Firmino, Rafa, Pedro Mendes, Inacio, Ceitl şi Jose Costa sunt portughezii din lotul Universităţii Cluj iar Kay, fundașul eliminat la Reșița, la 1-0, e din Capul Verde.

Pentru „U” Cluj urmează meciul de „acasă” cu Viitorul Târgu Jiu, fosta Energeticianul, programat duminica, 11 august, de la ora 15:30, pe stadionul Trans Sil din Târgu Mureș, meci cu porțile închise datorită suspendării de patru etape fără spectatori pe teren propriu și 100.000 de lei. ”U” joacă la Mureș pentru că după Untold gazonul va fi schimbat. 

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *