„U” Cluj s-a reunit la handbal masculin cu noutăți în lot

La finalul săptămânii trecute, echipa de handbal masculin a CS „U” Cluj s-a reunit în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, iar lotul a suferit o serie de schimbări, după ce au părăsit formația cinci jucători și au venit șapte.

La reunire au fost prezenți handbaliștii: Vlad Coman, Raul Pătrăuș, Andrei Balint, Raul Kotai, Putnoky Szabolcs, Alexandru Coman, Alexandru Draia, Dacian Milășan, Cătălin Fodorean, David Kereki, Alexandru Epure, Adrian Dedea, Rareș Iova, cele trei achiziții Andrei Coman, Adrian Preda, Alex Lenghel, precum și patru juniori veniți de la LPS Cluj: Paul Duma, Cătălin Duma, Răzvan Mocioi și Mihai Iușan.

Au plecat:

Adrian Gurănescu
Vasile Niculai
Călin Hossu
Raul Măcicășan
Daniel Hordoan

Sosiri

Andrei Coman (CSM Sighișoara)
Adrian Preda (CSU Universitatea Suceava)
Alex Lenghel (Academia Minaur Baia Mare)
Paul Duma (LPS Cluj)
Cătălin Duma (LPS Cluj)
Răzvan Mocioi (LPS Cluj)
Mihai Iușan (LPS Cluj).

Adrian Preda este născut pe 10 iunie 1993 la Alba Iulia, joacă pe postul de extremă dreapta și a venit la Cluj de la formația CSU Universitatea Suceava.

„Mă bucur că am ajuns la un club cu tradiția Universității și că am întâlnit un colectiv tânăr și dornic de muncă. Sper ca, împreună, să îndeplinim obiectivele trasate de conducere. Haide U!”

Interul dreapta Andrei Grigore a evoluat sezonul trecut pentru CSM Sighișoara și este născut în 17 decembrie 1995 la Viișoara de Sus, Maramureș.

„Am venit la Cluj pentru a câștiga experiență, să evoluez cât mai mult și să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”

Alex Lenghel, născut la Baia Mare în 6 iunie 2000, a evoluat ultima dată pentru Academia Minaur Baia Mare pe postul de extremă dreapta.

„Mă bucur foarte mult că fac parte din această echipă care promovează tinerii, iar împreună sperăm la un sezon cât mai bun. Eu personal dorec să-mi fac treaba cât mai bine și să ajut echipa cât de mult pot

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *