Fanii lui Celtic au început „încălzirea” pe terasă pentru meciul cu CFR Cluj

Un grup de fani ai campioanei Scoției, Celtic Glasgow, s-au strâns astăzi în Piața Muzeului, pe terasa localului Irish O’Peters pentru a-și face încălzirea pentru meciul de mâine al favoriților cu CFR Cluj.

Partida din prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Returul va avea loc marți, 13 august, la Glasgow, de la ora 21:45.

Dacă CFR va trece de „dubla” de foc cu Celtic Glasgow va întâlni Slavia Praga în play-off-ul Ligii Campionilor.

Iar dacă va fi eliminată de Celtic, campioana României va evolua în play-off-ul Europa League, unde va întâlni învingătoarea dintre AIK Stockholm și Sheriff Tiraspol.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *