Jucătorii CFR-ului, optimiști. Bordeianu: „Toți avem încredere că putem trece de Celtic!”

Campioana CFR Cluj se află în fața unei „duble” extrem de importante, atât fotbalistic, dar și din punct de vedere financiar. Jucătorii lui Dan Petrescu, motivați de partidele reușite cu Astana și Maccabi, simt că pot trece și de scoțieni.

Pentru mulți dintre ceferiști, partidele cu Celtic din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, reprezintă punctul maxim al carierei, iar ei nu vor să dea cu piciorul șansei pe care o au. Este și cazul mijlocașului Mihai Bordeianu, câștigător a două titluri de campion și a unei Supercupe cu CFR Cluj.

„Pentru mine va fi cel mai important meci al carierei, n-am mai jucat genul acesta de meciuri. Știu că va fi greu, dar avem încredere că putem trece mai departe. Mulți au fost sceptici în privința noastră, dar noi ne-am văzut de treabă și oricât au încercat alții să ne destabilizeze, am crezut în noi și ne-am văzut de drumul nostru” – a declarat Bordeianu.

Mijlocașul în vârstă de 27 de ani mărturisește că Celtic nu mai are secrete pentru el și coechipierii săi și spune că știe ce are de făcut echipa sa pentru a ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor.

„Trebuie să jucăm mai bine, să fim mai încrezători, să avem alt ritm, întâlnim un adversar mai agresiv, cu un joc bazat mai pe forță, Celtic nu joacă precum celelalte două echipe pe care le-a eliminat, Astana și Maccabi, mult mai tehnice și mai puțin agresive. Știm absolut totul despre ce fac cei de la Celtic. Orice copil când se apucă de fotbal visează să joace în Liga Campionilor. Mai avem de muncă, greul acum începe, am făcut doi pași importanți, dar drumul încă e lung”, a mai spus fotbalistul.

Fanii ne dau putere!

Conștienți de valoarea adversarului, fotbaliștii lui Dan Petrescu le cer ajutorul fanilor pentru a trece de Celtic.

„Aștept un stadion plin miercuri, de la tur la tur au fost mai mulți, avem nevoie de încurajările lor, sunt sigur că putem face un meci bun. Auzim încurajările fanilor, sunt zgomotoși, e un sentiment aparte, fanii ne dau putere, ne fac să ne simțim fotbaliști”, a mai precizat acesta.

Biletele s-au pus în vânzare

Oficialii campioanei au decis să le ofere suporterilor mai multe variante pentru achiziționarea tichetelor: individual – pentru meciul cu Celtic – sau sub formă de pachet: Celtic (Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, ora 21.00) și Hermannstadt ( din etapa a cincea a Ligii 1).

Prețurile pachetelor pentru meciurile cu Celtic și FC Hermannstadt:

Tribuna 1 – 55 lei

Tribuna 2 – 55 lei

Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei

VIP A – 200 lei

VIP B – 180 lei

Preturile biletelor individuale pentru meciul cu Celtic

Tribuna 2 – 50 lei

Tribuna 1 – 50 lei

Peluza 1 (Sector 25 – în Galeria CFR Cluj si Sector 26) – 25 lei (acces gratuit și la meciul cu FC Hermannstadt)

VIP A – 170 lei

VIP B – 150 lei

Tichetele se pot achiziționa și online (accesând link-ul https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-vs-celtic-glasgow/), dar și de la casele de bilete ale stadionului din Gruia.

Abonații pentru sezonul 2019-2020 intră fără să plătească biletul, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte și vor ocupa un singur loc împreună cu însoțitorul.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *