Neil Lennon, Celtic: „Suntem motivați, dar suntem îngrijorați și vom respecta adversarul”

Antrenorul campioanei Scoției, Celtic Glasgow, Neil Lennon, a declarat marți, 6 august, într-o conferință de presă, că echipa sa își respectă foarte mult adversarul și va trebui să fie foarte atentă la CFR Cluj.

„Respectăm adversarul, știm că au avut un joc greu cu Maccabi și știm cât de greu e să te organizezi în zilele acestea. Avem un moral bun după victoria din weekend. Suntem foarte motivați totuși, dar de asemenea suntem foarte îngrijorați și respectăm adversarul.

Omrani este un jucător bun, Rondon, Culio, Djokovic are o mentalitate bună. Dan Petrescu este un antrenor foarte creativ. Îmi aduc aminte de el când era în Premier League, am jucat împotriva lui când era la Chelsea, a fost un jucător foarte inteligent și este un antrenor experimentat, îl respect foarte mult.

Cred că e un avantaj important că vom juca al doilea meci acasă.

Nu știu dacă suntem favoriți la victorie, noi suntem într-o formă bună, ei sunt în formă bună, așa cred că va fi un meci echilibrat. Am urmărit meciurile lor cu Maccabi și trebuie să fim foarte concentrați”, a declarat managerul Celtic Glasgow, Neil Lennon.

Portarul lui Celtic, Scott Bain. Foto © Gabor Istvan-Gabor

De asemenea, portarul Scott Baint a declarat că CFR este o echipă puternică, motivată și cărora le place să pună presiune.

„Suntem mai puternici și suntem motivați după meciul din weekend. Va fi un joc dificil, cred că sunt o echipă puternică, căruia le place să pună presiune pe adversari, pentru noi va trebui să fim puternici in defensivă și toți de pe teren vor trebui să muncească foarte mult în acest meci.

Cred că orice meci din Euriopa în deplasare este unul dificil”, a declarat Bain.

Meciul din prima manșă a turului III preliminar Champions League dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Foto © Gabor Istvan-Gabor

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *