Petrescu, înainte de CFR Cluj-Celtic: „Va fi miracol să eliminăm pe Celtic. Aștept clujenii să ne sprijine la meci”

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, CFR Cluj consideră o minune eliminarea lui Celtic Glasgow.

„Am văzut meciurile lor, au batut adversare în aceste preliminarii cu 5-0, cu 7-0, un pic mai greu la Sarajevo a fost dar nu au avut probleme, a dat 3-1. Ar fi un miracol să îi batem. Va fi o atmosferă incredibilă pe Celtic Park, 60.000 de fani vor încuraja, așa că așteptăm și fanii CFR să umple stadionul și să ne susțină.

La meciurile de acasă e foarte bine să nu primești gol, dar nici eu nu știu cum vom face asta. Și cu Sevilla am făcut asta când eram la Unirea. Sigur ocaziile vor fi de partea lor pentru că au prea multă calitate și vă veți convinge de asta mâine.

E important să nu luăm gol, sper să și marcăm. O victorie cu 1-0 ar fi fantastică pentru că ne așteaptă o atmosferă fantastică la Glasgow.

E posibil să îl vedem pe Țucudean titular, Culio exclus”, a declarat antrenorul Dan Petrescu într-o conferință de presă desfășurată la stadionul din Gruia.

Partida dintre CFR Cluj și Celtic Glasgow din prima manșă a turului III preliminar al Champions League va începe la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Gruia.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *