Dan Petrescu, îngrijorat înaintea partidei cu Sibiul: ”Se vede că acolo sunt Mureșan și Zamfir, au făcut lot bun„

CFR Cluj joacă mâine seară cu Hermannsdadt Sibiu, care a câștigat barajul cu rivala feroviarilor din oraș, Universitatea.

Programul e infernal la CFR, din 3 în 3 zile. Duminică e antrenament ușor apoi tot duminică deplasarea în Scoția, apoi marți returul pe Celtic Park unde e atmosferă mare.

Dan Petrescu s-a arătat circumspect înainte de meciul cu Sibiul.

“Sperăm să găsim 10 jucători și trei care să intre să facă față acestui meci. În opinia mea, lotul lui Sibiu, le zic așa, e mai ușor, este unul valoros și sunt 100% convins că se va bate pentru play-off. Uitându-mă la meciurile pe care le-au jucat, Sibiul arată foarte bine. Au luat jucători pe care și eu mi-i doream. I-au luat pe Caiado, Yazalde, Vieira, Luchin, mă cam sperie lotul lor. Cred că este cel mai greu meci de campionat, după cel din prima etapă. E foarte greu să facem trecerea de la un meci la altul, pur și simplu nu mai am timp. Și acesta e un meci, fanii plătesc bilet, nu ne putem face de râs. Mai ales când avem în față asemenea jucători, precum cei de la Sibiu”, a spus ”Bursucul”

El a spus că în iarnă speră să cumpere 2-3 jucători tineri, pentru a veni sânge proaspăt la echipă.

Partida cu Hermannstadt e una de orgolii la nivel de conducere. Mureșan și Zamfir au fost maziliți de conducerea CFR actuală. Petrescu nu s-a sfiit să vorbească și de acest fapt:

“E normal ca domnul Mureșan să ne cunoască, toată lumea îl respectă la CFR Cluj. E acolo cu Răzvan Zamfir, amândoi știu să facă treabă. Acest lot e clar făcut de ei, au ochi buni, au adus jucători buni. Cum spuneam, dacă vor rămâne la fel se vor bate pentru intrarea în play-off”, a spus Petrescu.

CFR Cluj – Hermannstadt Sibiu se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, fiind transmis live la tv de sport.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *