Florescu, înaintea meciului cu Viitorul Târgu Jiu: „Sperăm că înfrângerea de la Reșița ne va remonta și trezi”

Mijlocașul Universității Cluj, George Florescu, a vorbit vineri, 9 august, despre partida de duminică cu Viitorul Târgu Jiu, de la ora 15:30 și a susținut că au învățat din greșelile primei etape și speră că se vor trezi.

„Într-adevăr a fost un prim meci total nesatisfăcător, în primul rând prin prisma rezultatului, am încercat să trecem peste, să punem totul pe seama unui accident și sperăm că această înfrângere ne va remonta și trezi oarecum, să dăm mult mai mult și să câștigăm cât mai multe partide, pentru că avem un obiectiv de atins, care din punctul meu de vedere nu este un obiectiv îndrăzneț pentru un club ca și Universitatea Cluj.

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pâmânt, să tratăm fiecare meci în parte, să ne dedicăm mult mai mult meseriei pe care o avem, a fost un semnal de alarmă și sunt convins că fiecare jucător a înțeles că trebuie să dea mai mult.

Căldura și condițiile de joc sunt mereu aceleași pentru ambele echipe, nu o să putem da vina pe nimic, nu avem dreptul să dăm vina pe nimic, suntem obligați să câștigăm primul joc acasă. Anul trecut am reușit să câștigăm tot „acasă” la Târgu Mureș, din păcate anul trecut am început cu o victorie și am terminat fără să ne îndeplinim obiectivul, anul acesta sperăm să inversăm lucrurile, am început cu un eșec la Reșița și la sfârșitul campionatului sperăm să ne bucurăm împreună de acest obiectiv de a promova.

Cu siguranță sunt mult mai multe echipe care și-a declarat intenția de a promova, sunt echipe cu bugete similare cu al nostru, cu jucători buni, dar eu consider că asta face doar să crească nivelul competiției, nu ar trebui să ne teamă în niciun fel că sunt multe echipe bune, din contră asta ar trebui să ne motiveze și mai tare și anul acesta să demonstrăm că anul trecut a fost doar întâmplare că nu am reușit să promovăm„, a declarat mijlocașul George Florescu astăzi, înaintea meciului de duminică, 11 august, de la ora 15:30, la Târgu Mureș, cu Viitoruș Târgu Jiu.

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *