Dan Petrescu, pragmatic înaintea meciului cu Sepsi: „Pe terenul lor va fi foarte greu, ei sunt clar favoriți”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, alături de jucătorul Valentin Costache, au vorbit joi, 15 august, într-o conferință de presă la stadion despre victoria care a dus campioana României în play-off-ul Champions League și atmosfera incredibilă de pe CELTIC Park, cu 60.000 de scoțieni în tribune care au creat o presiune foarte mare.

„E o perioada foarte grea pentru mine, personal nu am mai trăit așa ceva în toată cariera mea. Am jucat deja 12 meciuri și mai avem luna asta cinci, trei în campionat si două în Champions League, nu avem timp să ne bucurăm, nu avem timp de nimic. Sunt unii jucători care mai au timp liber, datorită rotației, dar eu nu am timp deloc. La ce jucători avem noi e imposibil să îi băgăm o dată la trei zile. Personal nu pot să mă bucur foarte mult de această victorie pentru că dacă te bucuri prea mult 100% meciul următor sigur o să îl pierzi.

Mă concentrez 100% la meciul de sâmbătă și apoi la următoarele„, a declarat „Bursucul” la conferinta de presă.

Petrescu o vede favorită pe Sepsi

Personal, cred că ar fi fost mai bine ca acest meci să nu se joace. Se simte o stare de oboseală la toți jucătorii. Cu o echipă ca Sepsi, pe terenul lor va fi foarte greu, ei sunt clar favoriți”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

Despre miracolul de la Glasgow. Petrescu vrea jackpot-ul cel mare și prezența în grupele Ligii Campionilor

„Ce am făcut noi a fost un miracol. Am eliminat trei echipe mai bune, iar în ultimul meci am făcut-o într-o manieră entuziasmantă. O echipă ca Slavia sigur plătește salarii peste un milion de euro, la fel cum făceau și Astana și Maccabi și Celtic. Rezultatele noastre sunt fantastice, dar nu am realizat deocamdată nimic. Vrem să ajungem în grupele Ligii Campionilor, vrem să fim pe primul loc”, a declarat antrenorul campioanei României.

Referitor la noua achiziție a CFR-ului, Lacina Traore, tehnicianul a declarat că „va fi în primii trei atacanți din România”.

Petrescu a ținut să le mulțumească fanilor pentru primirea de aseară de la aeroport și tuturor care i-au felicitat.

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi OSK se va disputa la Sfântu Gheorghe, sâmbătă, de la ora 21:00.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *