Portughezul Hugo Firmino a plecat de la „U” Cluj după două etape

Primul portughez a plecat de la Universitatea Cluj după doar două etape disputate din actualul sezon al ligii secunde. Este vorba de atacantul Hugo Firmino (30 ani).

Firmino a fost unul dintre jucătorii lusitani aduși de team-managerul Octavian Moraru la începutul sezonului, iar potrivit unor surse din cadrul clubului, jucătorul a plecat de la „U” nemulțumit că a fost ținut pe bancă și nu a fost introdus titular în ultimele două partide, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și FC Argeș.

Atacantul a fost pe 13 august în Spania, la Marbella, unde a petrecut alături de prieteni.

Portughezul a evoluat în amicalul cu PAOK Salonic (0-5) și în prima etapă pe terenul nou-promovatei CSM Reșița (2-0).

Firmino a semnat cu „U” Cluj pe 30 iunie si a venit din liga secundă portugheză, de la Cova Piedade (locul 13), formație pentru care a înscris 6 goluri în sezonul trecut, după o carieră în care a jucat mai ales în țara natală, dar și în Cipru, pentru AEL Limassol.

Conducerea clubului nu a anunțat oficial despărțirea de Firmino până la ora redactării acestui articol.

Foto (sus): Cristian Cosma (facebook.com/FCUCluj)

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *