Ciprian Deac, după „dubla” cu FC Botoșani: „Cea mai bună refacere e somnul. E bine că am câștigat și ne menținem acolo sus”

Autor a două goluri în victoria CFR-ului cu 4-1 împotriva lui FC Botoșani, Ciprian Deac a declarat că se vor reface înainte de meciul de miercuri cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League.

„Am avut o discuție cu mister acum două zile în care nu știa dacă voi fi pregătit 100%, e clar că am avut foarte multe meciuri foarte apropiate. E bine că am câștigat și ne menținem acolo sus.

Cea mai bună refacere e somnul, e clar că avem maseuri foarte buni, avem o bază de pregătire foarte bună și e clar că ne vom reface.

Botoșaniul e o echipă foarte bună, care pasează foarte bine între linii și se apără, e bine că am reușit să marcăm foarte repede și astfel am abordat meciul foarte liniștiți„, a declarat Deac la DigiSport.

CFR Cluj a câștigat partida din etapa a 7-a a Ligii I cu FC Botoșani, grație reușitelor lui Michael Pereira (19), Cipriac Deac (25, 73) și Adrian Păun (37), urcând astfel pe primul loc în Liga 1, cu 17 puncte.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *