Conducerea lui „U” Cluj trebuie depolitizată

Reprezentanții PSD Cluj au luat atitudine față de ultimele mișcări din tabăra Universității Cluj și cer depolitizarea conducerii clubului și îndepărtarea consilierului local PNL Radu Constantea din funcția de președinte al Consiliului de Administrație.

Universitatea Cluj este echipa de suflet a clujenilor, un club de tradiţie din Ardeal, cu mulţi susţinători, care astăzi este mai aproape de liga a III-a, decât de liga I.

„Este necesară luarea urgentă a unei decizii cu privire la viitorul Universităţii Cluj. Actuala formulă nu este una de succes şi nimeni nu se îndoieşte de ratarea promovării şi în acest an.

Am evitat să intervenim până în prezent pe acest subiect, considerând că fenomenul Universităţii Cluj nu trebuie politizat, însă din păcate situaţia existentă este una extrem de gravă.

Proiectul de creştere „U” Cluj presupunea crearea unei echipe fanion pentru Ardeal, dezvoltarea grupelor de juniori, promovarea multor jucatori tineri. Din păcate s-a ajuns să importăm fotbalişti de care nu a auzit nimeni şi care nu aduc plusvaloare în loc să investim în grupele de juniori U-Luceafarul”, a declarat liderul de grup al consilierilor locali, dl. Dan Morar, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

„Clujul trebuie să-şi menţină statutul şi la nivel fotbalistic, astfel mi-aş dori ca titlul naţional să fie o dispută locală, în fiecare sezon, între “U” şi CFR. Deja Clujul a depăşit Bucureştiul la nivelul performanţelor aşa că orice este posibil.

Domnule primar Boc, nu este suficient să vă pozaţi cu tricoul lui CFR la victorii importante şi să bateţi în tobe din galeria lui “U” atunci când echipa se apropie de zona promovării. Este nevoie să giraţi la conducerea clubului o legendă a Universităţii, nu un politician.

Mai concret, „U” trebuie condus de un simbol nu de un politician! Bugetul municipalităţii nu este sac fără fund pentru experimentele domnului Constantea. Nu-l dorim pe al dumneavoastră Poli şef la „U” Cluj în locul lui Radu Constantea! Susţineţi domnule primar, depolitizarea „U”!

În aceleaşi context, îi reamintesc primarului Emil Boc de speţa bazei sportive Dan Anca: Anul trecut s-a dezbătut subiectul apoi l-aţi îngropat. În ce etapă ne aflăm domnule Boc?”, a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *